Saturday November 11, 2017
2:43 PM GMT+8

Iklan

Lagi berita

CAPTION > Pasukan penyelamat membawa warga emas tua ke tempat selamat selepas rumah mereka ditenggelami banjir kilat di Jalan Terengganu di Pulau Pinang, 15 September 2017. Namun, ada penjenayah menyamar sebagai sukarelawan  — Foto oleh KE OoiCAPTION > Pasukan penyelamat membawa warga emas tua ke tempat selamat selepas rumah mereka ditenggelami banjir kilat di Jalan Terengganu di Pulau Pinang, 15 September 2017. Namun, ada penjenayah menyamar sebagai sukarelawan — Foto oleh KE OoiSEBERANG PERAI, 11 Nov ― Seorang lelaki yang menyamar sebagai sukarelawan banjir meragut rantai emas milik seorang wanita warga emas.

Suspek meragut rantai yang dipakai mangsa, 68, ketika “membantu” mencuci rumah wanita tersebut di Lahar Yooi dua hari lalu, lapor Kosmo!.

Ketua polis daerah Seberang Perai Utara berkata suspek dipercayai mensasar mangsa banjir dari kalangan warga emas yang tinggal bersendirian.

ACP Norzainy Mohd Noor berkata suspek bergerak seorang diri ketika melakukan jenayah. Usaha memburu lelaki itu giat dijalankan. 

Iklan

Iklan

MMO Instagram